Get Adobe Flash player
	
	 

	

Welcome to
QUEENS ARMS PUB 
 

Contemporary and stylish with roots firmly nestled in the warmth of a traditional local, the Queens Arms Pub is bursting with the vibrant flavour of its dynamic surroundings.

The Queens Arms
The Queens Arms shared their photo.February 14th, 2017 at 3:41pm
10    View on Facebook
The Queens Arms
The Queens Arms with Kiki Kiki and 3 others.February 14th, 2017 at 3:40pm
PRIVATE PARTY
This Saturday, 18th Feb 2017 from 19:00 until late
14 3    View on Facebook
The Queens Arms
The Queens Arms with Albert Gago Atic and 9 others.February 14th, 2017 at 3:26pm
Këtë të premtë në The Queen's Arms
Festa e pavarësisë së Kosovës me
FLAMUR LOKAJ, FATOS BEJTA dhe ARMEND FAJZULLAHU
E premtë, 17 shkurt 2017 - 20:30 deri vonë
10 6    View on Facebook
The Queens Arms
The Queens Arms shared their video.February 12th, 2017 at 4:35pm
The Queens Arms
Edhe një mbrëmje fantastike në The Queen's Arms! I falemnderojmë të gjithë mysafirët e mrekullueshëm që e bënë atmosferën kaq të bukur. Ju mirëpresim në fundjavën e ardhshme për një superatmosferë tjetër 😊
8    View on Facebook
The Queens Arms
The Queens ArmsFebruary 12th, 2017 at 1:37am
Edhe një mbrëmje fantastike në The Queen's Arms! I falemnderojmë të gjithë mysafirët e mrekullueshëm që e bënë atmosferën kaq të bukur. Ju mirëpresim në fundjavën e ardhshme për një superatmosferë tjetër 😊
57 2    View on Facebook